RBU Bohuslän

232 RBU i Bohuslän är Föreningen för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar i Bohuslän, en förening för familjer med barn och ungdomar med rörelsehinder och andra funktionshinder. Vi arbetar intressepolitiskt genom att påverka beslutsfattare och andra makthavare. Och vi utgör en mötesplats genom att arrangera olika aktiviteter och sammankomster. Vårt upptagningsområde är främst från Stenungsund i söder till Strömstad i Norr och Orust o Tjörn. RBU i Bohuslän är en del av Riksförbundet för Rörelsehindrade barn och ungdomar. RBU:s vision är ett rättvist samhälle och ett utvecklande liv för barn och ungdomar med funktionshinder.

Vill du komma i kontakt med RBU Bohuslän
kan du ringa, maila eller skicka brev. På kansliet arbetar Lena Svensson och vill du komma i kontakt med henne gör du det säkrast måndag-torsdag 8.00-12.00.

Vår mailadress är: rbubohuslan@telia.com.

Vår kansliadress och besöksadress är:
RBU Bohuslän
Kapellevägen 1A
451 44 UDDEVALLA
Tel. 0522-311 49

Vi finns även med på Facebook där har du möjlighet att chatta med andra medlemmar, klicka här: http://www.facebook.com/#!/rbu.bohuslan?fref=ts

Vill du komma i kontakt med styrelse gå till menyn "Föreningskontakter". Om du vill prata med våra kontaktombud för respektive diagnosgrupper gå till menyn "Kontaktombud". I vår styrelse sitter föräldrar till barn med funktionshinder och personer med egna funktionshinder. Kom gärna med förslag på aktiviteter eller frågor som ni vill att vi skall bevaka!